En bättre helg



Hej allihopa! 
Jag sitter i soffan och har lite egen tid, lillan somnade på 10! Minuter idag. 

Vi har spenderat hela helgen i Lur hos mor och Rolf. Hälsat på farmor och farfar i Bullaren och spenderat några timmar på nya köpcentret i Tanum med syrran. Tog vägen om Ödeborg och hämtade julsaker och en massa massa mer saker som dykt upp. Och Ikväll har vi hunnit med trevligt besök.

Förra veckan tog vi av lillans bandage på handen och det ser jätte bra ut. Vi har en salva som vi ska smörja med i typ ett halv år. Och till vår stora glädje använder hon handen precis som vanligt efter flera veckor att inte kunnat böja fingrarna, annars hade vi fått komma till en sjukgymnast. 
Eftersom detta hände precis efter vi skolat in på dagis så spenderade vi en timme på dagis i fredags och imorgon ska vi ha ett par timmar inskolning oxå. 

Slut för idag





Fredagsmys i Lur med familjen





Så här i kalla tider



Jag har alltid ogillat mössorna det står Bad Hair day på. Lite våga vägra.. Har aldrig ägt en kmr aldrig göra.
Men så såg jag denna som jag bara inte kunde gå förbi. Från Ruth and cirkle 59:-


Årets första julbord





Gårdagens julbord med vänner på Ikea. Det var grymt bra.




Mitt crew!





Anteckningarna man inte förstår

Jag skriver alltid upp tider och måsten i anteckningarna. Det som är mindre bra när man inte minns vad man ska göra då. Som detta tex... Vad i allsindar ska jag göra här?? Vaddå vann? Ska jag till Vann? Eller har jag vunnit ngt?
Någon av mina vänner som har en ide?







Friska och pigga - effektiva





Alltså detta barnet <3





.,





Sjukstugan



Det är väl lika bra att ta allt på en gång xD magsjuka is in The house! Ändå Vab hela veckan för lillans brännskada. Vet ni vad... Det ska faktiskt bli skönt. Jag är helt slut, av ingenting. Men det måste väl vara magsjukan som pratar?




Veckans horoskop





Sötaste Elodie Details hakklappen





Klant nr 1

Efter en intensiv jobbhelg fick jag sovit ett par timmar innan min lilla älskling kom hem. Och strax före läggdags råkade jag blöta ner lillans bandage så då fick vi skynda oss in till Näl igen och lägga om direkt. Nu har vi landat i sängen så där lagom till midnatt. 
Lagom kul då vi har en tid bokad för återbesök om 11 timmar! 





Hard work







Bästa julklappstipset xD





Sol och jobbhelg





.,





Är det inte fantastiskt

En härlig heldag med ett par kompisar m barn gjorde susen för humöret. Är det inte fantastiskt hur vänner får en på rätt spår och vänder vinden? Tack kompisar!
Att vädra och ventilera alla känslor och tankar som försiggår i denna kropp är nödvändigt ont.
Jag har så otroligt mkt att vara tacksam för här i livet. Jag har ett fantastiskt liv. Alla i min närhet mår bra och Min dotter är go och glad kexchoklad. Ja jag har verkligen ett fantastiskt liv. Ännu mer fantastiskt blir det den 25e då jag får min första lön på 1.5 år. 

Bild på min groda från hennes första jul i  fjol <3





Okej det har börjat





Nåde den som jävlas med mig idag.
Tänk att ett leende fastnade på bilden ändå.


Friday people!





Sjätte gången på Näl med brännskadan




återigen har vi varit på Näl idag och lillans brännskada går år rätt håll denna gången. Antibiotikan gör sitt helt enkelt. Ännu ett återbesök i början på nästa vecka då hoppas hoppas hoppas det är så gott som läkt då. 
Hoppas vi får ta av det stora bandaget då men fick reda på idag att hon kommer att få ha tunnare bandage i flera veckor framöver, en strumpa som det heter som skyddar själva bandaget. 
För övrigt, snacka om att bandaget blir grisit då det ska ätas själv. Som tur är får vi med oss "strumpor" varje gång då vi kan byta varje dag. 
Fyfan vad ont i hjärtat jag har för detta. Om jag bara inte hade kollat bort den sekunden. 





Julstämning



Ikväll tändes julbelysningen i Uddevalla stad. Super mysigt och det blir som en grej på stan varje år samma datum.



Kärlek





Hormoner och ägglossning



Jippi lillan har sovit igenom natten och sover fortfarande. Bara fått ett par sparkar i fejjan men inget gnäll å skrik. Superglad är jag, hon kanske kände att jag var helt slut efter jobbet...

För övrigt är jag lite grinig idag.
Haft ägglossning och Snart mensdags å jag har inte tagit min medicin för jag känner mig mkt gladare denna månaden. Har lite respekt för medicinen å e faktiskt lite skraj för den så om jag klarar vardagen utan den så är väl det bättre? Dock idag känns det lite annorlunda, vaknar varje morgon av grannens jävla larm 07.30. Å tanken att jag haft ett nyrenoverat hus å nu sitter i en jävla lägenhet på skogslyckan igen. 
Samt en å annan resenär ville jag smocka till på jobbet.


Skafferiet är tomt



Äntligen har lillan kommit hem!
Snacka om att ha vridit på dygnet när
Hon varit dålig nu. Klockan är 22.15 och hon somnade precis. Hoppas hon blir frisk snart så vi kan träffa kompisar. Denna veckan har bara bestått av sjukdom och jobb. Så här i ägglossningstider så har jag ikväll totalt lensat i princip allt ätbart i skafferiet och nu ryker lillans russin. 






Rastsyssla



Sitter och har rast så passar på att skriva dagisschema för december månad. Hoppar av lycka att vi klarar även den månaden utan några större bekymmer såsom draåthelvetegemignattisnununu-tankar. 
Även lycklig över att jag fått igenom
mina önskningar, överliggning både på jul och nyår!







Inspo



Följ Roominterior på Insta




Revitalash - minns ni?


Det var för några år sedan då jag förstörde mina egna ögonfransar genom att ha fransförlängning för länge och för ofta. Ni som säger att det inte sliter, jo det gör det. Jag hade nästan inga fransar kvar och just då blev det populärt med fransserum som gör att dina egna växer. Jag testade tre olika men bara en funkade. Nämligen Revitalsh, den dyraste så klart. Testade även Neulash och WhiteOne för dom var en hel del billigare men dom funkade ingenting. 
Dock fick dessa serum en hel del uppmärksamhet för ett par år sedan. Att dom är farliga och inte godkända osv. Några biverkningar var rodnade ögonlock och blödande fransrotar.
Jag själv har dock inte märkt av några biverkningar överhuvudtaget. Mina känslor för detta serum är helt överväldigad och Woow vilken bra grej!

Den sista tiden har fransarna tagit mycket stryk så jag har börjat använda revitalash advanced igen, 890:- på eleven.se Två dagar senare och jag märker redan skillnad. Har tyvärr inga bildbevis :)




Tips - 40% rabatt på H&M.se





Lite hektiskt


Lite hektiskt så här en tisdag kväll. Obehöriga i spåret, poliser m hund osv osv. Men Nu bums i säng.





Lillgrodan



Lillgrodan är hämtad och en annan är Tillbaka på jobb, mitt underbara jobb. 
Idag hittar ni mig på bohusbanan hela långa dagen. Håller tummarna att lillan får gå på dagis nästa vecka så att vardagen kan börja igen, den hann aldrig starta.








.,





.,





Återigen på Näl



Återigen på Näl för kontroll av brännskadorna. Ett ordentligt bad då det är krångligt med bandaget hemma. Det har inte läkt som det ska så nu blir det antibiotika men hon slipper iaf bandage på ena handen.  Nu har dom även skickat oss för att kolla hennes förkylning, om det är något annat som
Framkallar febern än infektionen.




Sjukling





Hon är riktigt dålig hjärtat mitt. 


Words





.,





Flydde fältet



Vi flydde fältet och åkte till Lur.
Imorgon är det invigning på det stora nya köpcentrumet i Tanum. Så skoj!


På reserven



Vilken jävla natt....
 Vilken jävla natt, rent ut sagt. 


Vardagslyx


Igår var vi bortbjudna på middag hos fina vänner. Ännu mer mys i vardagen.





.,





.,





Mitt lilla barn <3







.,





Snart hem till min groda





Grand hotell Opera



Idag har jag ett jobbpass på 13 timmar. Låter jobbigt kanske. Men jag har fem timmar fullt betalt med rum på hotell Opera här i Göteborg. Nu kaffe, frukost, skön säng, greys anatomy på tv, sova och dusch. Vilken semester.

Igår åkte vi in t Näl igen med misstänkt infektion i lillans brännsår. Dom hade bandagerat för hårt annars såg allt ok ut, tack och lov. 




På språng





Mitt livs första vabb





Stackars mitt lilla barn



Idag har vi varit på Näl och lagt om såren. Fy vad hemskt det ser ut, fast läkaren tyckte det såg bra ut. Det var ju skönt att höra. Hon fick en hög smärtstillande före besöket som vi fick med oss sist gång. Dom pratade på att ge henne lugnande men hon klarade sig bra utan min duktiga lilla tjej. Även om jag vill spara henne all smärtan jag kan så sa läkaren det var bäst utan. 
En vecka utan dagis, så redan andra veckan på jobbet blir det en dag vabb. Nu håller vi tummarna att lillan slipper infektioner och feber. Vill oxå hålla en tumme för att natten blir bättre än föregående. Hon hade en del ont och vaknade många gånger. Annars brukar hon vakna en gång....hur klarade jag det förr??




Sötaste bhn från Lindex





Vi har alla gjort den



Selfien i personalhissen upp till kontoret på Göteborg Central. Idag var det min första egna tur. Allt gick som på räls så att säga. Äntligen har jag lillan hos mig och hon köpte en liten present till Pappsen på fars dag. ribban är satt Peter host..





Lördagsmys



Körde på stort igår och kollade på bio. Första gången på väldigt länge och första gången på Uddevallas nya superstora biograf.





Olycka

Igår skedde en liten olycka. Hon brände sig på båda händerna å jag har nog aldrig gråtit så mkt i hela mitt liv. In på akuten i Uddevalla och de skickade oss vidare till Näl. Stackars stackars stackars mitt lilla hjärta :((  vilket suveränt bemötande på båda ställena! Lillan fick bl.a. Ta ett bad. Vi ska snart tillbaka för omläggning och det blir inte dagis på några dagar. 








Hallo partypeople



Nu ligger jag vågrätt i soffan och har det så jävla bra. Hur trött som helst! Lillan somnade på fem minuter. Har henne en dag extra denna helgen. Har knappt sett henne denna veckan känns det som. Har saknat ihjäl mig. Så underbart, har jobbhelg men ledig imorgon lördag. 

 Nu har vi kommit till det stadiet att hon har kommit på att jag lämnar henne ensam på dagis. Åh vad ledsen hon blir. Men det går över efter 3 min och lite skrik är väl jag van vid :) 




Examinerad



Examinerad och klar. Jag får
Börja jobba själv igen. Jösses vad man tappar på 1.5 år. Men det är lite som att lära sig cykla. Allt sitter ändå. Great!




Underbaraste





Blivit med ny bil



Man vet att det är modernt när man inte fattar hur man startar. 




Det verkliga alarmet



Vilken tur att Thea vaknade och velade vid 05 i vanlig ordning för jag hade ställt klockan en hel timme för sent. Upp vid 05.15 och lämna på dagis i full fart. Hatar att stressa på Morgonen, att gå från 0-1000 på momangen. Börjar iaf arbetsdagen med att åka pass till Gbg så sitter med morgonkaffet och koser mig.
Jag var totalt slut efter 10 timmars pass igår kväll när lillan kom hem från sin far. Som tur var va hon på strålande humör och nattningen gick på 10 min. Tack!






.,





Åkning med handledare



Helt slut efter lite sömn i natt men ändå känns allt hur bra som helst och det känns som om jag aldrig varit borta.




Vardagen har officiellt börjat



Första gången lillan är ifrån mig på en vardag. Konstig känsla. Numera varje tis-ons. Imorgon blir det första dagen ute på tågen med handledare. Ska bli jätte roligt. 





.,





Korv stoppning


Korvstoppnings på fler än ett sätt. 
Dessa biljetter och en miljon andra saker i huvudet. Skönt med över en timmes lugn resa på tåget hem så nedvarvning och lite plugg. 
En timme tills jag hämtar lillan på dagis. 
Har ju inte hört något så antar att dessa 9 timmar har gått bra.
Otroligt kul och komma tillbaka till alla Goa kollegor. 
När jag gick hem för 1,5 år sedan höggravid, Inte kunde jag i min vindaste fantasi veta hur livet skulle se ut när jag kom tillbaka till jobbet. Blir jävligt trött av den tanken så släng dig i väggen och fokus på att allt blir så mkt bättre ;)





Dagen är kommen

Tillbaka på järnvägen efter 1,5 år föräldraledighet. Det känns faktiskt superkul och vilket fantastiskt jobb jag har. Jag säger bara cash-in!!

Ställde klockan 2 timmar före tåget skulle avgå mot Herrljunga till vår utbildningslokal för en dag med repition av biljetter m.m.
Det blev att jag stod å trampade i 20
Min hemma och var väldigt tidig till jobbet. Det gick bra att väcka Thea och hon var samarbetsvillig :) 

Min kom ihåg lapp till jobbet idag.





Behoven som starkast



Kan ni tänka er, jag är barnledig en natt även denna helgen. Otroligt tacksam för mera hjälp. 
De senaste månaderna har det blivit väldigt viktigt för mig att få egen tid. 

Jag bangade partyt. Jag som aldrig bangar party. Men nu är jag trött, väldigt trött och Saker att ordna innan jobbstart på måndag. För övrigt är jag väldigt glad!




Älskade unge






.,