First Göteborg



I morse när larmet stod på 05 ville jag bara lipa, ville verkligen inte vakna och det tog emot att lämna det varma täcket. Men hey, ingen fara. Några timmar senare är jag incheckad och nedbäddad på ett hotellrum på First i Göteborg. Fullt betalt, Känns verkligen helt okej och jag ska väl till och med överleva TRE stycken Älvängen pendlar idag. Jag har tagit med vår nya padda så nu blir det film. Jag försöker intala mig själv att INTE gå på stan idag. För det gjorde jag häromdagen och det blir dyrt varje gång. 




God morgon



Larmet stod på 05. Väldigt ovant att behöva ställa ett larm överhuvudtaget. Jobbar sällan tidiga mornar. Jag är förbryllad över hur lätt och smidigt det är att väcka och gå upp med lillan. Idag jobbar jag bars till 09.07 underbart. 
Regnet öser ner och det blåser massor. Mysigt värre .

Pyjamasen är ifrån HM 99:- 
Den är underbar 


12 sept



Sitter på uteservering i Borås med den fantastiskt goda latten. Parkerat röva i en skön fåtölj och höstjackan är på och alldeles lagom varmt. Lyssnar på utropen på centralen som dom gjort om till engelska. Känns som att jag är utomlands! 
Idag fyller min prinsessa år. Jag misstänker att jag är lite pmsig då jag tycker det är sjukt sorgligt att inte vara med henne idag. Lipar så fort jag tänker på det. Vi hade iaf en jätte fin gårdag ihop.
#jävlastrumpbyxor 


Idag fyller min prinsessa 2 år





Intensiv jobbperiod





Härligt gäng! <3





Idag var du beräknad



Idag 6 sept var hon beräknad mitt lilla hjärtegryn. Minns att jag klippte gräsmattan denna dagen och mådde hur bra som helst. Vi var även med mammagruppen vars allas små knåddar redan hade konmit. Jag var förvånad över att kulan inte blev större men tacksam då det var en varm sommar. 
Tänk vad tiden går fort... Snart fyller hon 2 år. Mitt hjärta krossas för att jag inte skall få fira födelsedagen med henne. Men vi kmr ha kalas dagen innan, fyllt med massor av kärlek <3




Gårdagens mys med min karl!





Dags för höstkläder




Dragit fram Och tvättat höstjackor.
Oops, 8 höstjackor har lillan.