Flaskan som funkar!

Tycker att MAM flaskan vi har inte riktigt passar vår lilla tös. Flaskans napp är alldeles för hård och formen är konstig.
Ja vi har testat olika som finns till den flaskan och lillan blir minst sagt förvirrad av alla konstiga nappar.

Ni vet lillan tog inte nappen så bra av märket MAM men älskar den billigaste sket-nappen på Ica, ja ni vet Eska.
Så drf provar vi den billigaste sket-nappflaskan på Ica oxå från Eska. Just för att dessa flaskor har samma form på napparna som deras nappar. Hajar ni? ;)

Hon älskar dom! Nu var det första gången någonsin hon åt 70 ml! Så lycklig! Dock tycker jag hon svalde mkt luft med dessa, inte bra men hon var väldigt lättrapad. 

Har oxå kommit på att hon vägrar flaskan när hon ligger i min famn. Men funkar att lägga henne i soffan, sängen, vagnen, gungan osv.. Är det för att jag luktar bröstmjölk ??









My

Vår tös är helt tvärt om, prövat napp både från MAM och från Eska, men hon spottar verkligen ut Eska nappen med en gång, medans hon behåller MAM ett längre tag tills hon somnar eller pratar för mycket.

En tanke som slog mig var om ni hade rätt "napp-typ" på flaskan från MAM, då vi köpte våra flaskor fick man med en napp-typ som var för bröstmjölk, vilket resulterade i att ersättningen inte skulle komma ut genom den, så vi fick köpa till en annan napp-typ, nr 2 var det på den, som var för ersättning.
Men ni kanske (eller ni har nog) koll på det. men som sagt var, en tanke som slog mig.

Svar: Så olika det kan vara :) ja den nappen hade vi först , tycker det är jätte konstigt att hon inte gillar den för hört massa gott om den. Skönt att ha hittat ngt som funkat. Nästa alternativ hade varit dr Brown eller kopp..
Livan



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?