Jag har bestämt mig för operation

Har nu bestämt mig för operationen jag blev erbjuden. så bm har skickat en remiss till kvinnokliniken. Så nu är det bara att vänta. Som ni vet går det ju inte så snabbt inom sjukvården men inom 3 månader iaf. Ja troligtvis inte nästa vecka vilket känns bra. För jag är egentligen inte redo att ha så ont där nere igen. Eller blir man någonsin redo för det? 

Bestämde mig mest efter gårdagen då det gjorde ondare än vanligt. Och nu eftersom jag vet varför jag har ont, går jag runt och är sur hela tiden.
Sur på Näl, så in i helvete sur...
Dom ska alltså lappa ihop mig efter att det är flertal stygn som släppt och läkt därefter och fått olika problem pga det.

Ni kan läsa mer förlossnings relaterade grejer under kategorin "förlossning"








My

Vad skönt att du valde att få operera dig.
Det behövs verkligen när man gått sönder efter en förlossning (jag fick tredje gradens förlossningsbristningar av en fyra grads skala), jag valde att bli sövd direkt efter förlossningen för att få det riktigt gjort och det är jag grymt tacksam för, sedan så blev det ju en infektion och blodansamling inom för op-stygnen, men inget som läkarna kunde förhindra (blödde lite vid varje stygn dom satte, så dom hade svårt att få stopp på blodet och när dom hade fått det, så sydde dom det sista stygnet och det började blöda igen efter operationen, men det stannade inuti vävnaden/slemhinnorna).
men det jag ville ha sagt med detta var att dom ansvariga läkarna på kvinnokliniken är GRYMMA, speciellt överläkaren Sven-Ove/Erik, något sådant, ST läkarna har jag inget för, men dom som är specialister är grymma.
Även operationsläkarna, hade en överläkare och en annan högre läkare som gjorde min operation, för den var så komplicerad, så enligt mig gjorde dom ett grymt jobb, dom som har hand om oss svårt skadade från kvinnokliniken och dess personal som är runt om kring dem.

Svar: oj jösses, det låter inte lätt för dig heller. Det får mig lugnare att höra att dom är duktiga där. Men då var det kvinnokliniken på Näl? för det finns i uddevalla oxå men dom ska väl flytta till näl snart förstod jag det som.
Livan



URL:


My

det var på Näl jag var, dom har slagit ihop sig med öra näsa hals på näl, så en salig blandning på personerna ;) Men EXTREMT kompetenta.
Nja, det var ingen höjdare. Gå in och läs min förlossningsberättelse så får du höra mer i detalj hur jag hade det. http://minbebis.com/blogg/2blir3september2013/da-har-vi-fatt-var-dotter-3-kannsliga-lasare-varnas/



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?