Jag läcker konversationer hele tin

Okej! Här har ni sanningen. Jag gick upp FEM kilo när vi va på gran canaria, på en vecka! Hur är det ens möjligt?
Jo vi hade all inklusive med massor med god mat och alkohol. kroppen kanske samlade på sig vätska?
Dom kilona försvann nästan lika fort, but still ....

En annan kollega tipsade mig idag om LCHF metoden, äta så mkt fett som möjligt ? Han gick har gått ner 8 kilo på inte ens en månad! :O grymt bra jobbat.
Annie har oxå provat den metoden och gick ner...
MEN det talar ju emot allt? Stackars kroppens blodkärl..på lång sikt.
Hört sen att man går upp lika fort igen..


Någon av er som har erfarenhet av detta?





Hannah

Har också gått på LCHF och gått ner 10 kg med det och det är en underbar diet även om det mer är en livsstil. Men det är lättare att följa än att räkna kalorier och du är alltid mätt och äter god mat. Vissa kallar den ju för njut-dieten. Längtar tills jag kan börja på den igen. =)



URL: http://hannnahnet.wordpress.com/


anna

jag har gått på lchf, men inte kört jätte hårt på det! men ändå gått ner lite, gör det också för att kroppen mår så mkt bättre :) & att man kan äta riktig mat är väl det bästa :)



URL:


prutt

Har gått ner 6 kg på två veckor nu med LCHF. Det är naturliga o animaliska fetter man äter vilket inte gör att det blir kloggar o skit sen, allt socker o "konstgjort" fett är farligt däremot...

Det är ingen bantingsmetod egentligen du ska kunna leva på LCHF liksom, det är en form av kost och alla går inte ner fort, vissa går ner fort sen inget alls, sen kanske lite upp. Allt beror på hur din kropp är, fettmängd, vätska osv osv... Så vågen ska man inte vara besatt av på LCHF men man mår bättre o känner sej piggare ganska fort och inte den uppblåsta känslan. Den försvinner helt



URL:





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?