Har även...

...fått massa frågor angående min läppförstoring.
Jag hade inte tänkt igenom alls vad för
typ jag ville göra och varför.
Tog egentligen skönhetsspecialisterna i Uddevalla
för att det är det enda stället i stan som gör det
(Ja, egentligen två men det är ju ändå samma
person som gör det med samma grejer)
Där används iaf detta..

Juvéderm ultra är en ny generation hyaluronsyra -fillers från ett av världens främsta företag inom kirurgiska och icke-kirurgiska skönhetsprodukter. Allergan använder en särskild beredning av hyaluronsyra som finns naturligt i din hud. Det är en biologiskt nedbrytbar gel som flyter lätt och jämnt in i din hud och omedelbart fyller ut linjer och ger ett slätt mer naturligt utseende och känsla. Du kommer att märka en omedelbar skillnad efter bara en behandling, då Juvederm ersätter din huds förlorade hyaluronsyra och återfukta din hud på djupet och på så sätt även hjälper till att ge den elasticitet och spänst. Den kan snabbt återställa din huds förlorade volym och släta ut de där ansiktslinjerna. Med dess tillsatta bedövningsmedel kommer du att få en så behaglig behandlingsupplevelse som möjligt.

Juvéderm ultra verkar på flera sätt för att ge dig det naturliga utseende och långtidsverkande, attraktiva resultat du vill ha.

Förstoring av över- och underläpp med Juvéderm ultra smile ger läpparna harmoniska proportioner och en fyllighet som ser naturlig ut. Behandling av läppkonturen ger en tydlig, väldefinierad ytterlinje och förbättrar både kontur och kontrast, vilket ger ett mjukt, slätt och naturligt intryck. Helhetsintrycket i hela munområdet kan förbättras genom att behandla rynkor och linjer som uppstått till följd av rökning eller minspel, i överläpp och runt munnen. Till skillnad från andra fillers är Juvéderm ultra smile särskilt framtagen för läpparna och innehåller ett lokalbedövningsmedel för att göra behandlingsupplevelsen så behaglig som möjligt.


Tror det skulle vara upp till ett halv år, men somliga folk som ser mig nu,
säger att det inte syns nån skillnad. Så vem vet, om ett tag kanske lägga i
liiite till, men då både över och under. I love it :))
Ps, detta är absolut något jag kan prata öppet om.
Jag står för allt jag säger och framför allt gör :)









NAMN
 

MAIL


URL





Spara?